Cumhurbaşkanına en çok sorulan soru: 112 çalışanları riskli birim statüsünde değerlendirilmeyi hak etmiyor mu?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Nisan 2012 08:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Halk, Gül'e yine soracak

?Cumhurbaşkanına Sorun? uygulamasının ikinci döneminde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sorulacak sorular halkın kullandığı 380 bin oyla belirlendi. 112 çalışanlarının statüsüne ilişkin soru, en çok oyu alarak ilk sıraya yerleşti

Halkın, Gül'e, Çankaya Köşkü'nde yüz yüze soru sormasına fırsat tanıyan ?Cumhurbaşkanına Sorun? uygulamasının ikinci döneminde soruların oylama işlemi tamamlandı. Moderatörler tarafından seçilen 90 soru, Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde 7-15 Nisan 2012 arasında oylandı.

Gül'e yöneltilen; emekli olunca ne yapacağı, kayıp çocuklar, Beşiktaş Stadı, bankaların kart aidatları, 2020 olimpiyatları ve başka konularda olmak üzere toplam 90 soru oylamaya sunuldu.

Oylama sonucunda 36 bin 550 kişinin oyunu alarak en beğenilen soru, ?7 gün 24 saat büyük bir özveriyle, fedakarca görev yapan; zaman zaman saldırılara maruz kalarak darp edilen, yaşam kurtarmak için zamanla yarışırken ambulans kazaları sonucu hayatını kaybeden, bulaşıcı hastalıklara maruz kalan 112 çalışanları da riskli birim statüsünde değerlendirilmeyi hak etmiyor mu?? oldu. Beğenilen ilk 10'da yer alan bazı sorular şöyle sıralandı:

- Sayın Cumhurbaşkanım, öncelikle sizlere duacıyız. Aynı zamanda Kayseriliyim. Ve bundan dolayı da gurur duyuyorum. Size sorum: Jandarma teşkilatının İçişleri'ne bağlanmasının akıbeti nedir? 2012 yılında gerçekleşecek mi? Bir an önce bunun gerçekleşmesi milletimiz için hayırlı olacaktır.

- Sayın Cumhurbaşkanım, Cumhurbaşkanı olarak ilk gezinizi Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'ne gerçekleştirmeniz Batman'da yaşayan biri olarak beni hem sevindirdi hem de duygulandırdı. Neden Güneydoğu Bölgesi'ni seçtiğinizi merak ettim. Bunun özel bir anlamı var mı? Bu konudaki görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber